PETICA RUDARA!

0
1301

Rukometni Rudar je doista odradio protekli tjedan za ocjenu 5!

Nakon još jedne uspješno prevaljene prepreke i pobjede seniora Rudara na gostovanju u Novoj Gradiški, zaredale su i uspješne partije mlađih naraštaja.

Rasterećeni mlađi kadeti Rudara su pred domaćom publikom pobijedili Pavleke.
13. kolo 1.HMKRL središte
RK PAVLEKI – RK RUDAR 17:24 (7:12)

Dječaci rođeni 2006. i mlađi na domaćem su terenu pobijedili su vršnjake Zaprešića.
24. kolo 1.HRLDB središte
RK RUDAR – MRK ZAPREŠIĆ 30:14 (14:4)

U gotovo prepunoj Areni Rude dječaci rođeni 2004. godine i mlađi nošeni gromoglasnim navijanjem nadjačali su na domaćem terenu u odlučujućoj utakmici Sisčane, izravnog konkurenta za plasman u Završnicu prvenstva Hrvatske.


Sisak je krenuo hrabro držeći vodstvo od jednog pogotka prvih nekoliko minuta susreta, no Rudari su zbili redove, odličnom obranom uz mnoštvo sretnih odbijanaca od vratnica preuzeli vodstvo koje je na trenutke iznosilo i pet pogodaka.
Pokušali su u drugom poluvremenu gosti višestrukim “flasterima” na Rudarima poništiti razliku, ali ovoga puta im nije bilo spasa.


Redom su zabijali sa svih pozicija gotovo svi igrači postave Rudara, dokazavši da je rukomet istinsko momčadsko nadmetanje.
Radišni Rudari nisu popustili pod pritiskom niti kad su nekoliko minuta prije kraja utakmice gosti došli do jednog pogotka zaostatka.
Potpuno fokusirani “Maestro” Andrej sačuvao je najbolje za sam završetak utakmice, izvevši zamjenu dvojice “odlikaša” zaključavši u potpunosti vrata Rudara, što se pokazalo presudnim.

24. kolo 1.HRLDA središte
RK RUDAR – RK SISAK 27:24 (11:8)

 

Druga momčad Rudara ponovila je uspješan završetak tjedna nadigravši na gostovanju u Dugom Selu momčad Poleta.
Naše društvo nije se niti ovaj puta dalo iznenaditi, uspješno kontrolirajući cijeli tijek utakmicu privelo uspješnom završetku.
26. kolo 3.HRL središte
RK RUDAR II – RK POLET II 28:26 (12:10)