Brojke za respekt!

0
446

21. kolo

RUDAR – ČAKOVEC 35:29 (20:16)

RUDE – Sportska dvorana Rude. Bez gledatelja. Suci: Matija Brodić i Matija Hodûić (Zagreb). Nadzornik: Vlado Živoić (Rovinj).

RUDAR: Otmačić (8), Žitković (2), Skendrović, Runtas, Jurić 7, M. Štajnkler 1, Škiljan, Gaća 3, M. Trčak 2 (1), Suban, T. Štajnkler 4, Vrpoljac 4, Javor 2, A. Trčak 8 (2), Ćosić 2, Starčević 2

TRENER: Tomislav Brnas

ČAKOVEC: Varšić (1), V. Horvat (7), Jarni (1), Škrobar 1, Hozjan 6, Žibek, Zvonarek 4 (2), Tkalčec 2, Tkalec 1, Kovačić 1, Pavlic, Sklepić 5, Korent, Vuković 7, E. Horvat 1, Hutinec 1

TRENER: Zoran Jeftić

SEDMERCI: Rudar 3 (3), Čakovec 2 (2)

ISKLJUČENJA: Rudar 10 minuta (Gaća, A. Trčak, M. Trčak, Škiljan, Vrpoljac), Čakovec 8 minuta (Vuković, Sklepić, Tkalec, Žibek)

IGRAČ UTAKMICE: Andrej Trčak

Još jedan protivnik “pao” je u Rudama – rukometaši trenera Brnasa upisali su nevjerojatnu 22. prvenstvenu pobjedu zaredom.

Prvi dio ponudio je već toliko puta viđenu sliku u “Areni-Rude”, gosti su se odlično držali do 20. minute i brzom tranzicijom držali rezultatsku neizvjesnost. Igralo se u ritmu gol za gol, Čakovec je pokušao zaustaviti napade Rudara obranom 5-1 i u većem dijelu poluvremena to je jako dobro funkcioniralo.

No, kad se rudarska “mašina” zahuktala, domaćin je prebacio u brzinu više i začas je bilo + 5 (27′ – 18:13).

Ponovno je sve konce u svojim rukama držao “car Andrej” (Trčak) kojem su se u napadu pridodavali raspoloženi Jurić i na lucidnost uvijek spreman T. Štajnkler. Još kad se zagrijao i razbranio Otmačić bilo je jasno da i ova utakmica odlazi u “jednosmjernu ulicu”.

Drugi dio ponudio je sličnu priču – pokušavali su Hozjan i Vuković u redovima Čakovčana, no bilo je to premalo da bi se zaustavilo domaćine koji su čvrsto odlučili nastaviti niz pobjeda. Razigrao se i Gaća, nekoliko “bombi” dodao je i Vrpoljac te su gosti morali potpisati poraz.

22 utakmice, 22 pobjede, 734 postignuta pogotka ukupno, gol razlika + 175.

Brojke za respekt!

Igor Matijašić

Foto: Eduardo Mapilele