Kadeti na završnici Prvenstva Hrvatske u Umagu od 12.-15. svibnja

0
1079

Kadeti “Rudara” ostvarili su sjajan rezultat izborivši po četvrti put za redom nastup na završnici Prvenstva Hrvatske. Na završnici Prvenstva Hrvatske koja će se održati u Umagu u sklopu “Festivala rukometa” od četvrtka 12.05. do nedjelje 15.05.2015. u organizaciji Hrvatskog rukometnog saveza, nastup je izborilo 8 prvoplasiranih od 24 ekipe koliko se natječe u 1. Hrvatskoj kadetskoj rukometnoj ligi.

kadeti-rk-rudar-757-x-437

Nastup na završnici PH izborile su ekipe:

1. RK PPD Zagreb; 2. RK Kozala (Rijeka); 3.HRK Karlovac; 4. Akedemija Balić-Metličić (Split); 5. RK Dubrava (Zagreb); 6. RK Rudar; 7. RK Zamet (Rijeka); 8. RK Ivanić

Završnica PH igra se turnirskim sustavom, a prema utvrđenom pravilima ekipe su podijeljene u grupe A i B. Naši kadeti nalaze se u grupi “A” sa ekipama RK PPD Zagreb, HRK Karlovac i RK Zamet (Rijeka). Grupu “B” čine ekipe:RK Kozala (Rijeka), RK Akedemija Balić-Metličić (Split), RK Dubrava (Zagreb) i RK Ivanić.

Očekuje se dobar nastup naših kadeta pred koje se ne postavljaju nikakvi rezultatski imperativi iz jednostavnog razloga što i sam plasman na završnicu PH među osam najboljih ekipa u svom uzrastu predstavlja veliki uspjeh. Nastup na završnici PH i “Festivalu rukometa”  najbolja je nagrada za uloženi trud tijekom cijele natjecateljske sezone.

“Rudari”, sretno!

1998_2016_tablica_9_krug1