Nije to bila domaćinska večer Rudara

0
814

PREMIJER HRVATSKA RUKOMETNA LIGA
LIGA ZA OSTANAK

9. kolo

RUDAR – GORICA  29:37 (11:22)

Rudari su se oprostili od Premijer lige pred svojim navijačima porazom od Gorice koja je već u prvom dijelu riješila sve dvojbe oko pobjednika. Definitivno jedno od svojih najlošijih poluvremena odigrali su igrači trenera Štibohara te dozvolili gostima da odu na odmor s +11!

Već na samom početku vidjelo se da to neće biti domaćinska večer – prepoznatljive obrane Rudara uopće nije bilo, a Vrdoljak, Klarica i Laljek su dolazili u šansu za pogodak kao na treningu. S druge strane, Rudari su početnički griješili u napadu te serijom krivih dodavanja omogućili gostima lagane kontre i polukontre.

Već u 6. minuti kod vodstva gostiju od tri razlike (1:4) pokušao je minutom odmora trener Rudara „probuditi“ svoje igrače koji nisu najbolje ušli u utakmicu, a onda je isto ponovio svega tri minute kasnije kod rezultata 2:8. Nije pomoglo – u 17. minuti već je +7 za goste, a za 20 minuta Gorica je „utrpala“ Rudaru 15 „komada“! Gotovo nestvarno…

U nastavku se svelo na rutinsko gostujuće odrađivanje posla i pravog naboja više nije bilo. Treneri obje momčadi iskoristili su priliku da na parket uđu mlađi igrači koji su itekako bili željni igre, a gledatelji su pljeskom nagradili posebno K. Skendrovića i M. Jurića koji su postigli nekoliko lijepih pogodaka te mlađahnog T. Jurića u dresu Gorice koji je hladnokrvno realizirao sedmerac.

Veliki pljesak zaslužio je i jedan od najboljih igrača Rudara Andrej Trčak koji se nakon dugog izbivanja zbog ozljede vratio na teren. Dobio je tek priliku realizirati sedmerac, no nije uspio.

Još jedan pokazatelj da ove srijede Rudarima baš ništa nije polazilo za rukom…

 

RUDAR: Otmačić (4), Žitković (3+1), K. Skendrović 4, F. Skendrović, Mustapić 4, Gaća 2, D. Trčak 1 (1), Tojčić, T. Štajnkler 1, Buhiniček 3, A. Trčak, Fresl 3, Jurić 6, M. Trčak 2 (1), Vrpoljac 3

Trener: Hrvoje Štibohar

Igor Matijašić