Pobjednici “Rudar” iz Ruda kod dječaka i Rukometna škola “Vučići” kod djevojčica

0
1547
  1. otvoreno prvenstvo Karlovca u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake

Održan drugi dio 17. otvorenog prvenstva Karlovca u mini i super mini rukometu

Rukometna škola Karlovac organizirala je 17. otvoreno prvenstvo Karlovca u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake.

Drugi dio prvenstva održan je u nedjelju u tri karlovačke sportske dvorane, u Sportskoj dvorani na Rakovcu, dvorani Osnovne škole Grabrik i dvorani Osnovne škole Dubovac. Bilo je to natjecanje u mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2006. godine.

Sudjelovale su ukupno 84 ekipe, 48 kod dječaka i 36 kod djevojčica. Na svečanosti otvorenja govorili su predsjednik Rukometne škole Karlovac Miloš Đanković, predsjednik Karlovačke sportske zajednice i Zajednice sportova Karlovačke županije Želimir Feitl, županijski pročelnik Željko Šančić, te karlovački gradonačelnik Damir Jelić.

U konkurenciji djevojčica prvo mjesto osvojile su mlade rukometašice Rukometne škole “Vučići” iz Zagreba, koje su u finalu pobijedile ekipu “Lokomotive” iz Zagreba s 9:7. U susretu za treće mjesto ekipa “Darde” pobijedila je “Trninu” iz Križa sa 7:6. U najbolju petorku prvenstva izabrane su Iva Prčić i Katarina Cvetko iz “Darde”, Lorena Marenić iz “Trnine”, Iva Štefan iz Rukometne škole “Vučići” i Ana Papić iz “Lokomotive” iz Zagreba. Najbolja vratarka bila je Marta Turkalj iz Rukometne škole “Vučići”, najbolji strijelac Ivana Frakli iz “Lokomotive” iz Zagreba i najbolja igračica Klara Petrašević iz Rukometne škole “Vučići”. U malom finalu prvo mjesto osvojila je ekipa “Liburnija” iz Opatije, drugo “Sesvete” i treće “Bjelovar”.

U konkurenciji dječaka rođenih 2006. godine prvo mjesto osvojila je ekipa “Rudara” iz Ruda, koja je u finalu pobijedila momčad “Poleta” iz Dugog Sela s 11:10. U utakmici za treće mjesto ekipa Rukometne škole Karlovac pobijedila je “Poreč” s 11:6. U najbolju petorku prvenstva izabrani su Mateo Mihalić i Borna Kovačić iz Rukometne škole Karlovac, Marin Šajatović iz “Poleta”, Davor Petrušić iz “Rudara” i Mauro Brkić iz “Poreča”.

Najbolji vratar bio je Mihael Bartolić iz “Rudara”, najbolji strijelac Fran Kokot Miloš iz “Poleta” i najbolji igrač Fran Martinko iz “Rudara”.

U malom finalu prvo mjesto osvojila je ekipa “Vrbovskog”, drugo “Umag” i “Čavle”. (b.o.)

TABLICA 2006. I 2007. GODIŠTE KVALIFIKACIJE

TABLICA 2006. I 2007. GODIŠTE RAZIGRAVANJE I MALO FINALE

TABLICA 2006. I 2007. GODIŠTE DJEČACI I DJEVOJČICE VELIKO FINALE I FINALA