Briljantni vratar Gošić

0
144

Paket24 Premijer liga – Liga za ostanak 5. kolo

RUDAR – KTC 24:20 (13:13)

RUDE – Sportska dvorana OŠ Rude. Gledatelja 100. Suci: Tomislav Cindrić i Robert Gonzurek (oba iz Osijeka). Delegat: Boris Čačić (Vir).

RUDAR: Gošić (19+1), Kuhar, Skendrović 2, Runtas 4 (2), Barišić Jaman, Glivetić, Škiljan, Gaća 4, M. Trčak 6, Suban, Štajnkler, A. Trčak, Neralić 5, Šalić, Bartolić 1, Starčević 2

TRENER: Alen Dujmić

KTC: Šutalo (8), Prezelj (0+1), Marković 3, Vinković 2 (2), Ostarčević, Harča 1, Dujmović, Perajica 3, Jurakić 1, Maričić 1, Ezgeta 4, Tandara 1, Mršić 4

TRENER: Dalibor Sokač

SEDMERCI: Rudar 3 (2), KTC 3 (2)

ISKLJUČENJA: Rudar 10 minuta (Starčević 2+2, Runtas 2+2, Gaća), KTC 12 minuta (Tandara 2+2, Ostarčević 2+2, Harča 2+2)

IGRAČ UTAKMICE: Vladimir Gošić

Rukometaši iz Ruda upisali su nove bodove, a briljantni vratar Vladimir Gošić dodatno je oplemenio svoju fantastičnu ovosezonsku statistiku – protiv rukometaša iz Križevaca skupio je čak 20 obrana!


Bolje su u susret ušli gosti koji su čvrstom i agresivnom obranom sprečavali uobičajeno brz napadački protok lopte Rudara. Do poluvremena se igralo u ritmu gol za gol, bez prevelikih odvajanja, pa se i na odmor otišlo s neriješenim rezultatom.


U nastavku se „otvorilo“ – do kraja su se razigrali „vrući“ M. Trčak i Neralić, a Gošić je polako zaključavao svoja vrata. Ono što je u prvom poluvremenu u napadačkom dijelu lako „prolazilo“ Ezgeti, Mršiću i Perajici, u nastavku je bilo poprilično zahtjevno.


Posljednjih deset minuta na terenu je bila samo jedna momčad – igrači trenera Dujmića pogocima su potvrđivali zasluženu pobjedu, a vratar Gošić doživio je prave ovacije, posve zasluženo.
Igor Matijašić
FOTO: Antonio Skendrović