Rudari nadvisili Brežice u prijateljskoj utakmici

0
1147

Po prvi put u sportskoj dvorani u Rudama odigrana je utakmica između mladih rukometaša Brežica i Rudara 2004. godišta. Pobjedu je ovaj put odnijela domaća momčad rezultatom 38:18.

U sklopu proslave Dana Grada Samobora u četvrtak 19. listopada su se održali tradicionalni susreti između sportskih klubova grada Samobora i susjednih Brežica. U konačnom i ukupnom ishodu svih odigranih utakmica u tenisu, stolnom tenisu, nogometu, košarci i rukometu rezultat je bio povoljniji za ekipe iz Samobora koje su pobijedile u četiri susreta, a jedan je završen neodlučeno.

Na terenima Tenis kluba Samobor 1890. odigrano je 8 teniskih mečeva od čega 6 u singlu i 2 meča parova. U pravom prijateljskom ozračju rezultat je završio pobjedom Samoboraca 5:3. U nogometnoj utakmici mladih nogometaša U-13, na pomoćnom igralištu NK Samobora, ove godine prijateljski su podijeljeni bodovi i utakmica je završila 1:1. Stolnoteniski susret odigran je u dvorani Synergia Samobor, a nakon 10 partija bolji su bili domaćini pobijedivši Brežičane 9:1.

Uzvratni susret je za tjedan dana u Brežicama 25. listopada, za vrijeme proslave Dana općine Brežice.

Izvor: www.radiosamobor.hr