U Vidovec po status Premijer ligaša

0
1193

Rukometaši „Rudara“ u narednom 22. kolu 1. HRL Sjever odlaze u Vidovec na jedno od najznačajnijih gostovanja u dosadašnjem dijelu sezone.  „Rudare“ u Vidovcu očekuje odlična domaća ekipa sastavljena od niza igrača s višegodišnjim iskustvom igranja Premijer lige te ispunjene tribine domaćim navijačima.

U slučaju pozitivnog ishoda, a to bi za „Rudare“ bio i neodlučan rezultat,  moglo bi se reći da su ostvarili ekspresni povratak u Premijer ligu.

„Rudarima“ je ovo prva „match lopta“, a dobro je što sami odlučuju o svojoj sudbini. Trenutno „Rudari“ imaju 4 boda prednosti ispred KTC-a i Bjelovara i u preostalih pet utakmica potrebno im je sedam bodova za ostvarenje cilja. 

Uz očekivane domaće pobjede nad ekipama Đakova i Osijeka te gostujuću pobjedu nad posljednje plasiranom ekipom Gradiške utakmice protiv ekipa Vidovca i Bjelovara su prilike gdje će „Rudari“ tražiti potvrdu premijerligaškog statusa.

Podrška vjernih navijača bila je od presudnog značaja u Križevcima, a sigurno će puno značiti našim dečkima i u Vidovcu te vas stoga pozivamo da dođete u Vidovec i pomognete u ostvarenju pozitivnog rezultata.

Darijo Gaća