Tojčić donio važne bodove Rudaru u zadnjim sekundama

0
1186

Rudar – Zamet 21:20 (10:12)

 

Rudar je došao do vrlo važnih bodova u Ligi za ostanak pobijedivši Zamet pogotkom Hrvoja Tojčića u posljednjim sekundama utakmice.

Od samog početka utakmice rezultat je bio izjednačen i prednost od jednog gola se izmjenjivala na suprotstavljenim stranama. U 22. minuti utakmice, s dva uzastopna pogotka Valkovića, Zamet dolazi u prednost od dva gola (8:10) i tu prednost uspijeva očuvati do odlaska u svlačionicu. U nastavku prvi pogodak u 33. minuti postiže Kružić i dodatno povećava zaostatak domaćina.

Međutim, jednu tehničku pogrešku Zameta te obranu Fresla igrači iz Ruda iskorištavaju u svojem napadu te u 36. minuti na semaforu stoji 13:13. Zamet do 46. ponovo odlazi na +2 (15:17), ali Rudar se ne predaje i s tri uzastopna pogotka prelazi u vodstvo u 53. minuti (19:18). S jednakom gol razklikom utakmica i završava, a borba za posljednje mjesto u Ligi ostaje i dalje otvorena.

Najviše je pogodaka za Rudar postigao Hrvoje Tojčić (8), a za Zamet Raul Valković (6). Petar Fresl imao je deset, a Marin Đurica 11 obrana.

Izvor: HRS

Dubrava, Nexe i Metalac uvjerljivi, Tojčić donio važne bodove Rudaru u zadnjim sekundama